Дестинации

Европа и Близкия изток

Европа и Близкия изток

Европейските дестинации, към които сме се насочили не са популярните големи градове и столици, а по-скоро не толкова често посещавани, но заслужаващи вашето внимание и спестени средства местенца. Редицата пристанища на Сардиния с кротко приютилите се в тях яхти и лодки, лазурното небе и живописната природа на Тоскана с нейните обширни полета и лозя, окъпаните в слънце лъскави брегове на Кан, Ница и Сен Тропе – все кътчета, до които си заслужава всеки човек да се докосне поне веднъж в живота си. Това са места, където слънцето сякаш е по-ярко и излъчва  кристална светлина, а небето е толкова синьо и необятно, че имаш чувството, че те обгръща като пелена.

 

Дубай и Абу Даби носят силния заряд и мистиката на ориенталския дух. Това се двете най-богати емирства от седемте Обединени Арабски Емирства. Многолики и тайнствени, и двете места те примамват както със свръхмодерните си сгради с уникална архитектура, така и с характерния си местен сук (пазар), а не на последно място и с обширните си плажове. А че тук е рай за любителите на шопинга – абсолютно без съмнение!

 

Всичко е толкова примамливо и прекрасно, че ти се иска от всичко да опиташ, всичко да видиш. И за да ви помогнем да  решите на къде да поемете, ние от „Робинзон травъл“ с удоволствие ще потеглим с вас на едно словесно пътешествие,което ще ни помогне да превърнем вашата романтична почивка в реалност.