Екзотични оферти

о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки

Цена: от 1500 ЕUR


Дата на тръгване: 2017-01-07

Дата на връщане: 2017-01-20

Тип почивка: Приключенски почивки

Държава: Тайланд

Град: Пукет


о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки

о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки
о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки
о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки
о. Пукет, Тайланд 9 дни/ 7 нощувки

Програма

Първи ден 

Заминаване от летище софия, Терминал 2, с полет София – Истанбул – Банкок.

Втори ден

Посрещане на летището в Банкок от представител на фирмата – партньор в Тайланд, уреждане на визови и митнически формалности. 
Трансфер и настаняване до избрания от вас хотел. 
Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии по избор. 

Трeти ден

Закуска в хотела. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии по избор. 

Отпътуване от речния град (от кей №1) в 19.30ч. 

Корабчето, което е на 3 нива, има капацитета да побере до 300 души. Предстои ви едно вълнуващо и романтично пътуване по река Чао Прая, за да опознаете отблизо екзотичната атмосфера на Банкок през нощта. Корабчето е приятно обзаведено и оборудвано с модерни съоръжения, като също така има и отделни тоалетни за гостите – съответно мъже и жени. Прекарайте приятно вечерта си в климатизирана стая, с носеща се жива музика, докато се наслаждавате на добра селекция на международни ястия на борда – има достатъчно места за сядане, разположени отвън, за гостите, предпочитащи вечерята на въздух. Сгъваеми столове и маси са монтирани по коридора около корабчето, като по този начин се избягват проблемите с намиране на място. 

Четвърти ден 

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет Банкок – Пукет. Посрещане на летището от представител на фирмата – партньор. Трансфер до избрания от вас хотел и настаняване. ПЕТИ ДЕН 02.01.2016 /събота/ – ОСМИ ДЕН 05.01.2016 /вторник/ 

Пети ден  - Осми ден 

Закуска. 

Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии по избор. 

 

Девети ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет Пукет – Банкок . Следва полет Банкок – Истанбул в 11.15 ч., пристигане в 17.10 ч. 

Полет Истанбул – София ще се осъществи в 19.10 ч. – пристигане в 20.30 ч. 

 

Екскурзии по желание:

Обиколка на Тхонбури Клонг и Кралският дворец - 50 евро на човек 


Един от най-добрите начини да се запознаете с Тайланд е като пътувате с лодка. Впуснете се в пленяващ круиз по река Чао Прая - най-оживената точка на града, както и каналите Тхонбури, разкриващи изумителни живописни гледки, сякаш противоречащи си с оживената и модерна вътрешна част на града. Посетителите се сблъскват пряко с ведрия и толкова опростен начин на живот на крайречните жители. Именно тази очарователна гледка е спечелила небезизвестното название на Тайланд – „Венецията на Изтока“. 
По път, следва посещение на Уат Арун (Храмът на Зората) – един от най-атрактивните храмове в Тайланд. Вълнуващото приключение на лодка завършва на кея Чанг, откъдето ще се разходим пеш до Кралския Дворец, който се намира на около 290 метра. 
Кралския Дворец е бил седалище не само на царя и неговият съд, но и на цялата държавна администрация. 
Отвсякъде трепти тайландска архитектура, въпреки, че се срещат и неколцина конструкции в Европейски стил. Дворецът се отличава със своята индивидуалност – брилятно оцветен и позлатен, декориран със сложни детайли, като цялостният ефект е повече от ослепителен. Дворецът е служил като официална резиденция на тайландските крале от 18-ти до средата на 20-ти век, а най-известната му сграда е Ват Пхра Кео (Храмът на Изумрудения Буда), считан за най-свещения будистки храм в Тайланд. Строежът на храма започва по времето на крал Рама I, когато той се преместил от Тхонбури и се установил в Банкок през 1785г. За разлика от другите тайландски храмове, той не съдържа жилищни помещения за монаси, но въпреки това крие в себе си богато украсени святи сгради, статуи и пагоди. Сградата на главния храм е централният Убосот, в който се намира Изумрудения Буда. 

 


Вечерно представление на Театър Калипсо с вечеря в Азиатик - 45 евро на човек 

 


Насладете се на първото шоу в Банкок, представяно от транссексуални личности, с участието на повече от 50 участници. Изживейте нестандартна и интересна вечер, в климатизираната театрална зала за непушачи, с капацитет от 350 места, като масите са предимно за 5 души. На ден се представят по две шоу програми, съответно в 20.15 ч. и 21.45 ч., като това важи за цялата година. Всяка програма е с продължителност от 1 час и 15 минути, като се представят 15 различни трикове от петдесетте участници, които са изцяло от тайландски произход. 
Продължителност на програмата – 4 часа. 


Екскурзионна програма с местни традиции и обичаи по поречието на Сампран - 40 евро на човек 


Разположено е само на 32 километра от Банкок, на 75 акра, с изумителни тропически градини и тревни площи, обхващащи малко езерце – този курорт е идеалното място за семейни пикници и разходки. Културното шоу започва всеки следобед с народни тайландски танци и демонстрации на занаятчийски умения, както и тай бокс и бой с мечове. Също така програмата включва и изпълнение на някои тайландски ритуали, традиционни церемонии, както и изключителен спектакъл със слонове. Туристите, които обичат сувенири, могат да се разходят из близките магазинчета, в които се продават най-различни стоки, направени от местните жители, както и занаятчийски продукти. 
Продължителност на програмата – 4 часа. 

 

По желание: Екскурзия до плаващия пазар Дамноен Садуак - 35 евро на човек 

Има безброй плаващи пазари в цялата страна, много от които са само на няколко часа от столицата. Пъстро облечените търговци в тези оживени пазари, гребат по натоварените канали в здрави канута, отрупани с пресни плодове и зеленчуци, които продават на купувачите на брега. Бърборенето и оживеността е чара на това местенце, като пазарлъка е много често срещан, дори и забавна част от това преживяване, но не очаквайте от тях да свалят цената с повече от няколко бата. Най-известния плаващ пазар е Дамноен Садуак, който се намира на около 100 километра югозападно от Банкок.

Най-оживеното време на пазара е рано сутринта, преди да започнат да прииждат твърде много хора. Нашето приключение продължава с посещение на Пхра Патхом Чеди в Накорн Патхом, за който се смята, че е най-дългата пагода в Югозападна Азия.

 

 Обиколка на о-в Пи Пи с моторна лодка - 100 евро на човек

 

 Трансфер от избраният от вас хотел около 8.30 – 9.00 ч., за отпътуване към яхтеното пристанище „Роял Пукет“, през което ще навлезем в о-в Пи Пи. (в зависимост от локацията на хотела). Около 10.00 ч. следва отпътуване към острова. Пристигане в Пи Пи Лей, за да започнем приключението със залива Мая, на който е снимана известната холивудска продукция „Плажът“. Можете също така да се насладите на хубавото време като поплувате в кристалните води, или просто се отпуснете на плажа. Продължаваме с разглеждане на забележителностите в местността, като има възможност за плуване в лагуната Пилех Кове, която е вътрешната лагуна, точно в „сърцето“ на острова. Следва посещение на пещерата „Викинг“, където ще видите многобройни гнездящи птици, след което ще се отправим към Пи Пи Дон, за да направите снимки на маймунките, кръжащи около плажа, като имате възможност отново за плуване, както и за гмуркане с шнорхел. Обяд на о-в Пи Пи Дон. След обедната почивка, продължаваме към последната спирка, а именно Бамбуковият остров, или до остров Кхай, притежаващи искрящо бели пясъчни плажове. Тове е перфектното място, на което можете да се отпуснете напълно и да релаксирате на плажа, а за любителите на водните спортове се предлагат различни възможности за плуване, както и гмуркане. 

Приключението приключва на Бамбуковият остров, след което следва връщане обратно до яхтеното пристанище „Роял Пукет“ около 17.30 ч. 

Трансфер до избрания от вас хотел.

 

 Забележка – провеждането на посещението до Бамбуковия остров и остров Кхай, се извършва в зависимост от приливите на водата и атмосферните условия. „Пукет Фантазия Шоу“ с вечеря - 90 евро на човек 

 

Вдъхновен от богатото и екзотично наследство на Тайланд, „Пукет Фантазия“ не само демонстрира чара и красотата на Тайланд, но и обогатява древните традиции на народа, използвайки „чудото“ на най-модерните технологии и специални ефекти. Резултатът е очевиден – тематичен комплекс, заемащ 140 акра, предоставящ възможност за множество занимания и развлечения от различно естество: фестивали, карнавали, игри, занаятчийски занимания и пазаруване; ресторант, съдържащ 4000 места, предлагащ разнообразна кухня от тайландска до интернационална такава; спиращи дъха шоу програми в стил „Лас Вегас“, където най-съвременните технологии и ефекти подсилват красотата и благодатта на тайландските митове, мистерии и магии в една очарователна феерия, която със сигурност ще ви възхити. 

 

Целодневна екскурзия до Пханг Нга с моторна лодка или кану - 100 евро на човек

 

Трансфер с микробус до пристанището от избрания от вас хотел в Пукет. 

Отпътуване до залива Пханг Нга, където ще останете изумени от невероятните пейзажи, откриващи се пред очите ви.

Канута за самостоятелно гребане са достпъни за посетителите, ако искате да опознаете местността сами. След това моторната лодка ще ви отведе към о-в Тапу, на който е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“ с Джеймс Бонд. 

 о-в Панак ще ви разкрие природните чудеса на диамантените и мангрови пещери. Насладете се на приятен обяд на островното мюсюлманско селце Пануи, построено върху стълби, прикрепени към висока скала. Там има близо 400 къщи, държащи се на кокили в плитката вода, както и ресторанти и малки магазинчета. Продължаваме към островите На ка и Лава (в зависимост от хода на събитията), където имате възможност да се гмуркате, да плувате, или просто да релаксирате на плажа. Връщане на яхтеното пристанище около 16.30 ч. Трансфер до избрания от вас хотел. 


Детайли

Цени за настаняване в хотел по избор:

 

Centara Kata Resort Phuket 

 

Можете да разгледате хотела тук:

 centarahotelsresorts.com


 

Centara Watergate Pavilion Hotel 

 

Можете да разгледате хотела тук:  

 

http://www.centarahotelsresorts.com/centara/cwb/

 


Цената включва:
  • Самолетни билети София-Истанбул-Банкок-Истанбул-София;
  • Летищни такси
  • Трансфер летище – хотел Банкок – летище;
  • Трансфер летище – хотел Пукет – летище;
  • 2 нощувки със закуски в хотел Centara Pavilion 4* в Банкок;
  • 5 нощувки със закуски в хотел по избор на остров Пукет;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва:

 

  • Самолетен билет –Банкок-Пукет-Банкок- 300 евро (подлежи на препотвърждение);
  • Допълнителни екскурзии - по желание;
  • Лични разходи.

Забележка:

ДАТИ ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА!

DR

За резервации, звънете на телефон : 0887 238 074 - Радина Савова, Управител ТА "Робинзон Травъл"!
Запитване
за офертата


Разпечатай
офертата


Изпрати
на приятел» ОБРАТНО КЪМ ОФЕРТИ