За нас

Както показва и името ни, „Робинзон Травъл“ е Вашата първа стъпка към мечтаното от Вас екзотично и различно пътуване.

 

Но, ако Робинзон се е справял сам на пустия остров, то Ние сме с вас! А и островите вече не са това, което са били навремето – малко от тях са наистина пусти, а повечето са се превърнали в райски кътчета за пълен отдих и релакс и идеалното място за зареждане с положителни емоции и енергия.

 

Нашата цел е да ви предложим пътуване, организирано специално за вас, по ваш вкус и изисквания, така че да не се съобразявате с никой и нищо, освен с вашето собствено желание и разбиране за почивка и забавление.

 

Ако се колебаете коя дестинация да изберете, по кое време на годината е подходящо да я посетите, какво не бива да пропускате да видите, когато отидете там – Ние сме тук, за да ви консултираме и насочим. Можем да ви организираме пътуване в желан от вас времеви период, да ви предложим най-добрите хотели спрямо зададени от вас параметри, да ви изготвим списък със забележителности и развлекателни дейности и не на последно място да ви резервираме самолетен билет. От вас остава да стегнете куфарите, да хванете под ръка доброто си настроение и да се отдадете на емоцията.

 

Голяма част от дестинациите са лично посетени от нас и тук на сайта ни можете да прочетете нашите впечатления, както и да откриете споделени такива от наши приятели и клиенти.

 

И нека вашето пътуване да започне Сега!

 Заповядайте в нашия екзотичен офис: София, ж.к. "Лоенец", ул. "Златовръх",34!

Свържете се с нас: 0887 238 074; 0888 298 441